Ons werkgebied

Keukenkraan specialist heeft een ruim werkgebied in Noord Holland. Inmiddels genieten al meer dan honderd mensen van hun nieuwe Grohe keukenkraan geplaatst door keukenkraanmonteren.nl. Hieronder vindt u een opsomming van de meest populaire gebieden en de hoeveelheid geplaatste keukenkranen (op moment van schrijven) in dat gebied.

werkgebied keukenkraan specialist
24

In Amsterdam hebben wij momenteel 24 nieuwe Grohe keukenkranen geïnstalleerd. De Grohe Eurosmart Cosmopolitan series zijn hier het meest populair.

37

In Haarlem hebben wij momenteel 37 nieuwe Grohe keukenkranen geïnstalleerd. De Grohe Eurosmart series zijn hier het meest populair.

29

In Hoofddorp hebben wij momenteel 29 nieuwe Grohe keukenkranen geïnstalleerd. De Grohe Eurosmart series zijn hier het meest populair.

12

In Heemstede hebben wij momenteel 12 nieuwe Grohe keukenkranen geïnstalleerd. De Grohe Minta series zijn hier het meest populair.

8

In Zandvoort hebben wij momenteel 8 mensen voorzien van een nieuwe Grohe keukenkraan. De Grohe Eurosmart Cosmopolitan series zijn hier het meest populair.

15

In Amstelveen hebben wij momenteel 15 nieuwe Grohe keukenkranen geïnstalleerd. De Grohe Eurosmart Cosmopolitan series zijn hier het meest populair.

Valt uw woonplaats buiten ons standaard werkgebied? Neem contact met ons op voor de opties. Valt uw woonplaats binnen ons werkgebied? Zoek dan hier uw nieuwe Grohe keukenkraan uit!